Forward Food Berbești

Forward Food Berbești

O experiență fast-food diferită

Cauți cea mai gustoasă pizza din Berbești *? Sau poate ai poftă de un burger savuros asezonat cu o garnitură de cartofi cu bacon? De fapt, orice îți face cu ochiul din meniul nostru îți servim proaspăt și rapid în locația noastră sau livrat la domiciliu. Ne găsești ușor în centrul orașului, aproape de Primăria Berbești și vis a vis de sediul CEC Bank. Te invităm într-o locație deosebită, ce oferă atât 16 locuri la interior, cât și 24 de locuri la exterior. Terasa generoasă de 36 mp este decorată cu umbrele colorate pentru o atmosferă cât mai relaxantă iar personalul nostru dedicat va avea grijă să ai parte de o experiență cât mai plăcută. Te așteptăm cu produse delicioase, realizate întotdeauna din ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate. Atât chiflele, lipiile cât și blaturile folosite în meniurile noastre sunt produse și coapte în locație, iar sosurile savuroase produse după rețete proprii vor acompania perfect fiecare produs ales. Avem cea mai căutată Pizza Family pe lângă alte 11 sortimente delicioase dar te îndemnăm să încerci și un meniu crispy sau un gyros autentic. Dacă ai poftă de ceva dulce, de invităm să guști clătitele noastre uriașe umplute cu gemuri naturale sau ciocolată iar setea ți-o vom potoli cu o selecție generoasă de băuturi calde și reci. Îți dorești să savurezi produsele de fast-food acasă? Nimic mai simplu! Alege comanda din meniul nostru iar noi o vom livra la domiciliu, fie că ești din Berbești sau din localitățile din apropiere (chiar și la peste 10 km depărtare).
*conform aprecierilor clienților noștri pe rețelele de socializare
Forward Food Berbesti
Forward Food Berbesti Fast-food
Berbesti - Locatii Forward Food
Ce ne recomandă

8 motive să alegi Forward Food

Căutați mâncare delicioasă, preparată rapid, o atmosferă relaxantă și prețuri bune? Forward Food este locul perfect pentru următoarea ta masă, fie în locația noastră sau la pachet. Mai jos sunt 8 motive excelente pentru a alege acest fast-food în Berbești.

Gustos și natural

produse cu un gust deosebit, mereu proaspăt gătite.

Prospețime

ingrediente de înaltă calitate, niciodată congelate.

Gătit în locație

Chifle și blaturi savuroase, produse și coapte în locație.

Rețete originale

Sosuri delicioase produse după rețete proprii.

Accesibilitate

locație generoasă, cu spații atât la interior cât și la exterior.

Atmosferă relaxantă

Terasă decorată cu umbrele colorate pentru o atmosferă deosebită.

Servire rapidă

Servicii prompte și timpi scurți de execuție a comenzilor.

Livrare rapidă

livrare la domiciliu cu mașini proprii în Berbești și pe distanțe mai mari de 10 km.

SOUVLAKI
Testimoniale

Ce spun clienții noștri

 • Mâncarea este excepțională

  Am fost aici și am fost foarte incantat de felul în care am fost tratat de către angajații acestui restaurant , totodată vreau sa specific faptul ca mâncarea este excepțională !!!!

  Alex Mihalache

 • Fain

  E fain

  Bogdan Florin

 • Livare rapidă

  Mâncarea extrem de bună si livare rapidă

  Gaby Stanculescu

 • Super

  Super.

  Marius Anghel

 • Multumit

  Multumit

  Ionut alin Matei

Ai poftă de o comandă la domiciliu?

Fie că ești din Berbești sau din apropiere, noi te ajutăm cu timpi scurți de preparare și o livrare promptă a comenzii tale.

Echipa Forward Food Berbești

Ne mândrim cu echipa noastră